«Шляхи законного виведення готівкових коштів суб’єктами господарювання»

«Шляхи законного виведення готівкових коштів суб’єктами господарювання»

22 березня 2019 року, студент ІІ курсу спеціальності «Облік і оподаткування» Коледжу бізнесу та аналітики, Мехов Максим взяв участь ІV Всеукраїнській студентській науково-практичній конференції «ОБЛІК, ОПОДАТКУВАННЯ, КОНТРОЛЬ ТА АНАЛІЗ В АКТИВІЗАЦІЇ ДІЯЛЬНОСТІ ЕКОНОМІЧНИХ СУБ’ЄКТІВ», яка проводилася на базі Національного університету біоресурсів і природокористування.

Тема наукової доповіді: «Шляхи законного виведення готівкових коштів суб’єктами господарювання». По закінченню наукової конференції студенту, Мехову Максиму, було вручено сертифікат учасника конференції та диплом з номінацією І місця.

Висловлюємо вдячність організаторам конференції, зокрема завідувачу кафедри обліку і оподаткування НУБІП Калюзі Євгенії Василівні за запрошення взяти участь та гостинний прийом.

Позитивним залишається той факт, що циклова комісія з обліку і оподаткування Коледжу успішно працює в напряму підготовки молодого покоління, фахівців із обліку і оподаткування, які беруть участь у наукових і практичних конференціях на рівні закладів вищої освіти України.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *