Зустріч зі стейкхолдером у сфері ІТ

Зустріч зі стейкхолдером у сфері ІТ

9 листопада 2022 року студенти коледжу освітньої програми "Інженерія програмного забезпечення" зустрілися з представниками компанії Sigma Software.

Онлайн зустріч була організована головою циклової комісії з програмування Олександром Ставицьким.

Запрошеним до студентів гостем став тренінг менеджер по центральному регіону компанії Sigma Software, Володимир Янцов, який зосередив увагу на широкому спектрі діяльності, що здійснює його компанія на ринку ІТ-послуг.

Особливий акцент було зроблено на співпраці компанії зі закладами вищої та фахової передвищої освіти.

Студентам розповіли про підходи до формування освітніх програм у сфері ІТ технологій, про стажування студентів у Sigma Software.

Представлений сучасний перелік ІТ професій, фахівці яких затребувані на ринку праці. Визначено ресурси за допомогою яких можна підвищувати свою кваліфікацію та професійні навички у сфері ІТ.

Розглянуті питання щодо працевлаштування майбутнім ІТ-фахівців, особливості складання резюме та проходження співбесіди у провідних ІТ компаніях.

За результатами проведеної зустрічі між представниками компанії Sigma Software та студентами досягнута домовленість продовжити зустрічі у форматі воркшопів та практичних семінарів із застосуванням прикладного програмного забезпечення.

Адміністрація коледжу висловлює слова вдячності організаторам заходу та пану Володимиру за приділену увагу до студентів.