Участь студентів освітньої програми “Облік і оподаткування у бізнесі” у науковій конференції в Національному університеті біоресурсів і природокористування

Участь студентів освітньої програми  “Облік і оподаткування у бізнесі” у науковій конференції в Національному університеті біоресурсів і природокористування

25 березня 2021 року, студенти третього курсу спеціальності облік і оподаткування взяли участь у VІ Всеукраїнська студентська науково-практична конференція «Облік, оподаткування, контроль та аналіз в активізації діяльності економічних суб’єктів», яка відбулася у Національному університеті біоресурсів і природокористування.

Студент 3 курсу, Капітоненко Владислав презентував наукову тему, яка стосувалася розвитку тінового ринку оплати праці в умовах коронокризи.

Студентка 3 курсу,  Карпець Марина презентувала наукову роботу про виплати померлому працівнику: особливості обліку нарахування та оподаткування.

По результатах проведеної конференції студента коледжу Карпець Марина взяла перша місце за креативність та оригінальність представлення своєї наукової доповіді.