Протидія російській пропаганді серед здобувачів фахової передвищої освіти

Протидія російській пропаганді серед здобувачів фахової передвищої освіти

Одним із найнебезпечніших напрямів російської пропаганди є вплив на молодь. Російські спецслужби активно використовують соціальні мережі та онлайн-ігри для того, щоб поширювати серед молоді дезінформацію та ідеї насильства, зокрема масшутінга та мінування закладів освіти.

Саме тому формування у студентської молоді негативного ставлення до російської пропаганди та створенню ефективної системи протидії дезінформації є першочерговим завданням для закладів освіти.

Фаховий коледж бізнесу та аналітики НАСОА має проактивну позицію та тісно співпрацює з Науково-методичним центром ВФПО та відділом зв’язків з громадськістю управління патрульної поліції у Київській області Департаменту патрульної поліції з даного питання.

01 лютого здобувачі освіти відвідали зустріч з інспектором відділу зв’язків з громадськістю управління патрульної поліції у Київській області Департамента патрульної поліції Іванченко Євгенією, де отримали цікаву та детальну інформацію щодо виявлення та правильного аналізу правдивості інформації, яка може ширитися мережею.