День відкритих дверей у коледжі

День відкритих дверей у коледжі

03 червня 2023 року у ФКБА НАСОА було проведено День відкритих дверей у змішаному форматі, тобто бажаючи могли як завітати до коледжу так і приєднатися до заходу через Zoom‼

У рамках заходу представники циклових комісій презентували абітурієнтам освітні програми та розповіли про перспективи навчання у коледжі.

Так, директор коледжу Юрченко О.А., зосередив увагу на особливостях вступної кампанії, зокрема на правилах прийому документів.

Голова циклової комісії з фінансів, обліку та оподаткування Свирида О.А. зосередила увагу на перевагах навчання на таких освітніх програмах, зокрема:

  • «Фінанси, банківська справа та страхування»;
  • «Облік і оподаткування»;
  • «Підприємництво та торгівля».

Викладач циклової комісії з економіки та маркетингової діяльності ФКБА, Горобець О.О., звернула увагу присутніх презентувала освітні програми:

  • «Бізнес-статистика та аналітика»;
  • «Маркетингова діяльність».

Особливу цікавість викликав виступ голови циклової комісії з програмування, викладача вищої категорії Ставицького О.В., адже він презентував освітню програму «Інженерія програмного забезпечення» перебуваючи на крутій конференції ініційованій Міністерством цифрової трансформації "Innovating Education: взаємодія держави та ІТ-бізнесу".

Відвідувачі коледжу мали змогу зазирнути в аудиторії, комп'ютерні класи, бібліотеку.

Завідувач відділу профорієнтаційної роботи, Черушева Г.Б. спільно з представником студентського самоврядування, провели екскурсію приміщенням коледжу та поділилися із відвідувачами особливостями студентського життя.