Відбулося урочисте вручення дипломів фахового молодшого бакалавра

Відбулося урочисте вручення дипломів фахового молодшого бакалавра

10 липня 2024 року у Фаховому коледжі бізнесу та аналітики Національної академії, статистики та аудиту відбулося урочисте вручення дипломів фахового молодшого бакалавра.

Директор Коледжа - Бугера Катерина Сергіївна разом зі старшими викладачами коледжу Свиридою Оленою Андріївною та Горобець Оленою Олександрівною привітали випускників із завершенням початкового етапу на шляху до успішної кар'єри!

Дорогі випускники, Фаховий коледж бізнесу та аналітики широ вітає вас з довгоочікуваним святом!

Ваше життя – це довгий і прекрасний шлях пізнання, на якому долею визначено багато поворотів: і легких, і складних. Для вас відкрито нову й чудову сторінку життя – перший крок у дорослий світ.

Майбутнє України – це наша спільна справа, до якої кожен мусить зробити свій внесок. Любіть свою Батьківщину, пишайтесь тим, що ви українці. Завжди пам’ятайте, що головне в житті – творити добро, допомагати людям, дарувати радість, шанувати батьків та вчителів, працювати наполегливо й натхненно.

Шановні випускники! Щасливої та щедрої долі у житті, у досягненні, мети! Щиро бажаємо усім міцного здоров’я, успіхів, гармонії та благополуччя. Будьте гідними поваги людей і радуйте батьків та наставників своїми досягненнями. Бажаємо кожному з вас впевненості у собі, у своїх силах, непохитно вірити в свій успіх, у свою велику мету, в свою щасливу долю! Злагоди Вам, миру та добробуту. Хай Вам завжди щастить!